Mokaya חורתת על דיגלה מעורבות בקהילה. כל פרלין שוקולד שנמס בפה, תמיד יהיה טעים יותר בידיעה שיש מאחריו נתינה ותפיסת עולם חברתית נפלאה.

עודד מקסימוב, שיוצר את הטעמים המופלאים במפעלו, נוסע פעמיים בשבוע לפרדס חנה ומלמד נוער שבא ממצוקות שונות, לייצר פרלינים איכותיים.

מעבר לרכישת המיומנות הקסומה, הנערות והנערים מחכים בכיליון עיניים למפגשים השבועיים, ומקבלים מהם ערך מוסף ותעצומות נפש.

יחד עם עודד הם למדים על היכולות שלהם, על העוצמות, ועל שאיפות ותקוות.

התוצרים שלהם נמכרים והכסף שמצטבר חוזר לעמותה "גוונים של מתוק".

הנאה צרופה הן לנוער והן לעודד.

רוצים להשתתף בסדנה מתוקה במיוחד?

השאירו את הפרטים הבאים

רוצים להשתתף בסדנה מתוקה במיוחד?

השאירו את הפרטים הבאים

קידום אורגני בגוגל בניית אתרים
Call
Mail