עגלת קניות

אין מוצרים בסל הקניות.

tel email whatsapp instagram
logo

הסיפור שלנו

מפעל הבוטיק מוקאיה, השוכן בלב תל אביב,
מייצר מדי יום מגוון נפלא של מוצרי שוקולד ייחודיים. טעמים נדירים לצד כאלה מוכרים, עשויים מחומרי הגלם הטובים בעולם, מורגשים בכל פרלין, בכל מוצר.מוקאיה נושאת את שמו של שבט ״Mokaya”,
שהיה לראשון שגילה את פולי הקקאו.בין היסטוריה, הווה ועתיד,
במוקאיה לא מפסיקים לחדש לצד שמירה וטיפול בכבוד בחומרי הגלם המסורתיים. צוות מוקאיה מאחל לכם הנאה צרופה ומתוקה במיוחד

M
אודות
benefit-icon

שירות אדיב ומקצועי

benefit-icon

משלוח עד הבית

benefit-icon

איכות ללא פשרות

benefit-icon

קנייה בטוחה

חומרי גלם

למוקאיה חנות דגל מרשימה בכיכר המדינה וחנות און-ליין כאן באתר. את השוקולדים שלנו ניתן להזמין בכמויות גדולות גם כשולחן שוקולד לכל אירוע וגם כמתנה לעובדים, לקוחות וספקים. אנחנו מאוד מתגאים בשוקולד שלנו, אבל מתגאים בשירות אפילו יותר: אנחנו קשובים לכל בקשה, מייצרים בהזמנה אישית ומתאימים את ההזמנות לאופי של מקבלי המתנה או החברה המעניקה אותה.

  • כשרות: שוקולד מוקאיה כשר חלבי בהשגחת הרבנות הראשית תל-אביב-יפו (לאוכלי אבקת חלב נוכרי)
  • גלוטן: אנו מציעים גם מוצרים שאינם מכילים גלוטן, אך השוקולד שלנו מיוצר בסביבה שאינה נקייה מגלוטן.

יש לכם חלום משוקולד? בואו נגשים אותו יחד.

מבין לקוחותינו

clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon
clients-icon

מגוון של מוצרי שוקולד ייחודיים

מוקאיה הוא שוקולד מעודן, עשיר ויוקרתי שמיוצר בעבודת יד על ידי השוקולטיירים שלנו. הייחוד של מוקאיה הוא באיכות ובחוויה: מתכונים וטעמים מקוריים, חומרי הגלם הטובים ביותר שיש ושוקולד בסטנדרט בינלאומי באיכות של ולרונה הצרפתית, מיצרניות השוקולד המשובחות בעולם.

השוקולדים שלנו מעוצבים בקפדנות ואלגנטיות, וכל אחד מהם מיוצר עם תשומת לב לכל מרכיב, כדי ליצור חוויה מושלמת של טעם, טקסטורה ומראה. שכבות הטעם נבנות באמצעות מילויים במינונים מדויקים ומאוזנים, אשר משלבים טעמים ומרקמים.

מלבד פרלינים מובחרים, השם של מוקאיה יצא למרחקים בזכות ביצי השוקולד הענקיות והמפתיעות ובזכות סדנאות השוקולד בדרום תל-אביב, שבהן אנו מלמדים להכין בבית את הדבר הכי מפתה שיש בעולם.

מאחורי המותג עומד השוקולטייר עודד מקסימוב, שתשוקתו האדירה לשוקולד הביאה אותו ליצור חוויות שוקולד בלתי נשכחות. הוא למד אצל מומחי השוקולד הנחשבים בבלגיה ובצרפת, והביא לכאן את האיכות והטכניקות האירופאיות. הוא קרא לבוטיק השוקולד שלו על שם שבט המוקאיה האצטקי ממקסיקו וגואטמלה, שהיה הראשון לביית את צמח הקקאו ולהשתמש בפולי הקקאו למאכל. מכיוון שכל כך חשוב לנו המקור של כל המרכיבים וחומרי הגלם – רצינו לתת לכך ביטוי כבר בשם שנבחר למותג.